Timetable

Time Period
9:10 a.m. Entry to School
9:10 – 9:50 a.m. Period One (40 minutes)
9:50 – 10:30 a.m. Period Two (40 minutes)
10:30 – 11:10 a.m. Period Three (40 minutes)
11:10 – 11:30 a.m. Nutrition Break
11:30 – 11:50 a.m. Recess
11:50 – 12:20 p.m. Period Four (30 minutes)
12:20 – 1:00 p.m. Period Five (40 minutes)
1:00 – 1:40 p.m. Period Six (40 minutes)
1:40 – 2:00 p.m. Recess
2:00 – 2:20 p.m. Nutrition Break
2:20 – 2:50 p.m. Period Seven (30 minutes)
2:50 – 3:30 p.m. Period Eight (40 minutes)
3:30 p.m. Dismissal